Open GKG wedstrijd Zaterdag 20 Oktober 2018

Dit toernooi zal worden gehouden op woensdag 31 januari, donderdag 1 februari, vrijdag 2 februari, woensdag 7 februari, donderdag 8 februari. vrijdag 9 februari 2018 in ons verenigingsgebouw op `Sportpark Gerner'. De finale wordt gehouden op vrijdag 16 februari 2018. U kunt alleen deelnemen in teamverband. Teams die dit jaar voor het eerst meedoen. worden ingedeeld in de D-poule. Teams die al eerder hebben deelgenomen zullen worden ingedeeld naar aanleiding van het resultaat van het vorig jaar. De dames schieten in een aparte klasse. Er wordt geschoten in poules A,B,C en D volgens het K.N.S.A. reglement. Er mag alleen geschoten worden met de wapens die de vereniging beschikbaar stelt. Tijdens het jubileumtoernooi vorig jaar hebben we als extra “prijsschieten” ingevoerd. Dit bleek een schot in de roos. Gezien de vele positieve reacties gaan we dit prolongeren, wederom tegen een kleine vergoeding.

• Een team bestaat uit vier personen.
  • Wanneer u binnen uw bedrijf geen team kunt vormen mag u dit eventueel aanvullen met familie en/of bekenden.
  • U mag als bedrijf meerdere teams inschrijven.
  • De te winnen prijzen zullen bestaan uit eremetaal.
  • Om de kosten te kunnen dekken, vragen wij een inschrijfbedrag van € 10,00 per team, dit contant betalen.
  • Wanneer u naar aanleiding van dit schrijven eerst wil oefenen, bent u welkom vanaf 11 januari 2018 elke maandag en donderdag van 19.00 tot 22.30 uur, dit tegen een geringe vergoeding van € 2.00 per persoon met inbegrip van kaarten en kogels.
  • Mocht het aantal deelnemers de verwachting overtreffen, kan in overleg een extra avond ingepland worden.

Wij zouden graag het volgende van u willen weten:

• Doet u dit jaar mee aan ons toernooi?
  • Met hoeveel teams denkt u mee te doen?
  • Welke datum komt u schieten?

Opgave mogelijk tot en met 31 januari 2018

U kunt zich opgeven bij: H. v/d Vegt tel.: 0529-432824 of 06-5203 8716, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier

Graag zien wij u op een van bovengenoemde data verschijnen in ons verenigingsgebouw.