Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiiteit er plaats vind.

19, 20, 22 en 23 November een KKK/KKG wedstrijd.
20, 21, 22 en 23 November een LP/LG wedstrijd

11 Januari 2020 MKL/MKZ wedstrijd

Kampioenen

Huldiging sportkampioenen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dalfsen zijn dinsdagavond de plaatselijke sportkampioenen gehuldigd. Het was een bont gezelschap in de raadszaal van het gemeentehuis. Van paardrijders tot triatleten en van Cowboy Action Shooters tot kettingzaagkampioenen. Het bleek maar weer dat de diversiteit van de lokale sporters verder reikt dan alleen het sportpark. Van alle genomineerden verscheen een video op het grote scherm.

Bekijk ook deze video's Gem DalfsenVechtdalcentraal