Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiiteit er plaats vind.

De GKG wedstrijd van 18 April 2020 is i.v.m. de ontwikkelingen omtrent het Corona virus afgelast.

Kogelvanger

Druk bezig  met het monteren van nieuwe kogelvanger.
Het lukt ons niet met hulp van de nodige vrijwilligers om deze op tijd klaar te hebben, het slopen van de oude nam iets meer tijd in beslag. De 50m baan kunnen we dus deze week (26 t/m 31 aug.) niet gebruiken (misschien de week daarop ook niet), waneer we de baan gaan gebruiken vermelden we hier op de site, dus hou deze in de gaten.

Ook de 10m KK baan is ook gesloten, we hebben hier een waterschade en dit moet eerst verholpen worden.

De luchtbaan is volgens planning op 26 aug. weer te gebruiken.