Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiiteit er plaats vind.

Maandag 28 september is de vereniging gesloten i.v.m. de Algemene Leden Vergadering.

Winnaars Bedrijventoernooi 2019

De Schietsportvereniging Vechtdal organiseert voor de 28e maal een schiettoernooi voor Dalfser ondernemers met hun personeelsleden. met als hoofdprijs:

"Het kampioenschap van Dalfsen".

Dit toernooi zal worden gehouden op woensdag 29 januari, donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari, woensdag 5 februari, donderdag 6 februari. vrijdag 7 februari 2020 in ons verenigingsgebouw op `Sportpark Gerner'. De finale wordt gehouden op vrijdag 14 februari 2020. U kunt alleen deelnemen in teamverband. Teams die dit jaar voor het eerst meedoen. worden ingedeeld in de E-poule. Teams die al eerder hebben deelgenomen zullen worden ingedeeld naar aanleiding van het resultaat van het vorig jaar. De dames schieten in een aparte klasse. Er wordt geschoten in poules A,B,C,D en E volgens het K.N.S.A. reglement. Er mag alleen geschoten worden met de wapens die de vereniging beschikbaar stelt. Tijdens het jubileumtoernooi hebben we als extra “prijsschieten” ingevoerd. Dit bleek een schot in de roos. Gezien de vele positieve reacties gaan we dit prolongeren, wederom tegen een kleine vergoeding.

• Een team bestaat uit vier personen.
  • Wanneer u binnen uw bedrijf geen team kunt vormen mag u dit eventueel aanvullen met familie en/of bekenden.
  • U mag als bedrijf meerdere teams inschrijven.
  • De te winnen prijzen zullen bestaan uit eremetaal.
  • Om de kosten te kunnen dekken, vragen wij een inschrijfbedrag van € 10,00 per team, dit contant betalen.
  • Wanneer u naar aanleiding van dit schrijven eerst wil oefenen, bent u welkom vanaf 8 januari 2020 elke maandag en donderdag van 19.00 tot 22.30 uur, dit tegen een geringe vergoeding van € 2.00 per persoon met inbegrip van kaarten en kogels.
  • Mocht het aantal deelnemers de verwachting overtreffen, kan in overleg een extra avond ingepland worden.

Wij zouden graag het volgende van u willen weten:

• Doet u dit jaar mee aan ons toernooi?
  • Met hoeveel teams denkt u mee te doen?
  • Welke datum komt u schieten?

Opgave mogelijk tot en met 29 januari 2020

U kunt zich opgeven bij: H. v/d Vegt tel.: 0529-432824 of 06-5203 8716
of via de website:  svvechtdal.nl

Graag zien wij u op een van bovengenoemde data verschijnen in ons verenigingsgebouw.