Datum : 27 september 2021
Datum : 30 september 2021

Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiteit er plaats vind.

Hoe gaan we verder.

Op maandag 6 juli hebben we als bestuur besloten dat de huidige regels tot de zomerstop zullen blijven gelden.
Door de versoepeling van de regels door het RIVM kunnen we na de zomerstop de volgende regels hanteren.

• Reserveringen van banen via de website blijft.
  • Vanaf 10 augustus zullen alle banen beschikbaar zijn (tijdens het schieten is de 1,5m regel niet van toepassing).
  • In de kantine blijft de 1,5m regel van toepassing.
  • Tot nader bericht zijn er geen instucteurs aanwezig.
  • Zorg dat je de bevestigingsmail van je reservering bij je hebt om in geval van discussie je reservering te kunnen tonen.
  • Het is verplicht om de verenigingswapens alsmede de bedieningsapparatuur voor en na gebruik te desinfecteren, de middelen hiervoor stelt de vereniging beschikbaar.
  • Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.
  • Reserveringen zijn onderling uitwisselbaar op vertoon van de boeking.
  • Voor het CAS en SEPI schieten zal na overleg met de desbetreffende disciplines afspraken worden gemaakt over het herstarten.

Reservering voor de kantine is dus niet noodzakelijk maar willen jullie wel wijzen op de eigen verantwoordelijkheid omtrent de 1,5m regel.

Tot slot willen we iedereen nog van harte oproepen om zich op te geven voor het zomeronderhoud anders komt de openstelling van 10 augustus in gevaar!