Datum : 27 september 2021
Datum : 30 september 2021

Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiteit er plaats vind.

Inschrijven voor een Baan

Het inschrijven voor een baan is iets veranderd, hier een uitleg voor het boeken van een baan.

U klikt boven in de menubalk op Baan boeken

Kies dan in de kalender  Kalender  een dag waarop u wilt komen schieten, vervolgens maakt u de keuze in welke baan u wilt boeken.

Banen

daaronder kunt u naast een tijd op Book here klikken, daar moet u dan de gegevens invullen die daar gevraagd worden, u moet niet Windows automatisch de velden laten invullen, u krijgt dan direct na de mail dat er een baan geboekt is een mail met de mededeling dat de baan weer geannuleerd is, de WebSite denk dan namelijk dat een robot het formulier heeft ingevuld, nadat u op de knop  Reserve now

hebt geklikt krijgt u een mail met daarin de bevestiging van de reservering, ook staat daarin een link wwarop u kunt klikken als u de reservering wilt annuleren.
Als u op de link voor annuleren klik komt u op de inlog pagina van de site terecht, die kunt u weer weg klikken, dit is nog een foutje in het programma.
Kijkt u hierna op de boekings pagina dan ziet u dat u boeking is verwijdert en de baan weer is vrijgegeven.