Datum : 27 september 2021
Datum : 30 september 2021

Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiteit er plaats vind.

Beste leden,

Zoals jullie wellicht al via de media hebben vernomen zijn de Corona maatregelen weer aangescherpt.
Een van de aangescherpte maatregelen van de overheid is dat alle sportkantines vanaf dinsdag 29 september op 18:00 uur moeten sluiten, deze maatregel blijft in ieder geval de komende 3 weken van kracht.
Dit betekent voor ons dat we dus geen gebruik meer kunnen maken van de bar en er geen consumpties verkocht worden. Ook het consumeren van meegebrachte etenswaren en drinken is niet toegestaan.
We willen ook een beroep op jullie doen om maximaal 15 minuten voor het gereserveerde tijdsblok in het clubgebouw te arriveren en binnen maximaal 15 minuten na het schieten het gebouw weer te verlaten.
De sluiting van de kantine heeft geen gevolgen voor het beoefenen van de schietsport en we zullen dus gewoon kunnen blijven schieten.
Tot slot zijn toeschouwers niet toegestaan.
Ondanks deze maatregelen, hopen we dat we toch onze mooie sport kunnen blijven uitoefenen.
Tot slot volgen wij het dringende advies van de overheid om in binnenruimtes die toegankelijk zijn, een mondkapje te dragen. Dit zal niet gelden op de banen. Ook willen we nogmaals wijzen op het ontsmetten van handen en bedieningsapparatuur.

Met vriendelijke groet,
Freddy Pruim.