Activiteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29

Wedstrijden

Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiteit er plaats vind.

 

 

Kantine panorama Kopie

 

 

 

SV Vechtdal is een regionale Schietsport Vereniging waar zowel met lucht- als met vuurwapens wordt geschoten. Wanneer u kennis wilt maken met de schietsport vul dan het contact formulier in waarna er zo spoedig mogelijk een afspraak met u wordt gemaakt voor een kennismakingsgesprek in ons clubgebouw


 

Beste leden,


Zoals jullie wellicht al via de media hebben vernomen zijn de Corona maatregelen weer aangescherpt.
Een van de aangescherpte maatregelen van de overheid is dat alle sportkantines vanaf dinsdag 29 september op 18:00 uur moeten sluiten, deze maatregel blijft in ieder geval de komende 3 weken van kracht.
Dit betekent voor ons dat we dus geen gebruik meer kunnen maken van de bar en er geen consumpties verkocht worden. Ook het consumeren van meegebrachte etenswaren en drinken is niet toegestaan.
We willen ook een beroep op jullie doen om maximaal 15 minuten voor het gereserveerde tijdsblok in het clubgebouw te arriveren en binnen maximaal 15 minuten na het schieten het gebouw weer te verlaten.
De sluiting van de kantine heeft geen gevolgen voor het beoefenen van de schietsport en we zullen dus gewoon kunnen blijven schieten.
Tot slot zijn toeschouwers niet toegestaan.
Ondanks deze maatregelen, hopen we dat we toch onze mooie sport kunnen blijven uitoefenen.
Tot slot volgen wij het dringende advies van de overheid om in binnenruimtes die toegankelijk zijn, een mondkapje te dragen. Dit zal niet gelden op de banen. Ook willen we nogmaals wijzen op het ontsmetten van handen en bedieningsapparatuur.

Met vriendelijke groet,
Freddy Pruim.

Voorzitter SV Vechtdal


 

Sponsors

Routebeschrijving

Klik op het GOOGLE logo voor een routebeschrijving.

SV Vechtdal

Haersolteweg 12

7722 SE Dalfsen

Tel.:0529 434344

Rabobank

NL59 RABO 0312 8350 51


 

Voor vragen en info over de vereniging klik op CONTACT

Privavyverklaring SV Vechtdal