Activiteiten

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Wedstrijden

Klik hierboven op de gekleurde datum om te zien welke activiteit er plaats vind.

 

 

Kantine panorama Kopie

 

 

 

SV Vechtdal is een regionale Schietsport Vereniging waar zowel met lucht- als met vuurwapens wordt geschoten. Wanneer u kennis wilt maken met de schietsport vul dan het contact formulier in waarna er zo spoedig mogelijk een afspraak met u wordt gemaakt voor een kennismakingsgesprek in ons clubgebouw


 

Beste leden,

Op 13 oktober heeft de regering nieuwe Corona maatregelen afgekondigd. Deze hebben ook gevolgen voor ons als schietvereniging.

De belangrijkste veranderingen zijn:

Het houden van 1,5 meter afstand, ook tijdens de sportbeoefening. Dit heeft als gevolg dat we de helft van de banen weer moeten sluiten.
Het reserveringssysteem op de website www.svvechtdal.nl zal hiervoor aangepast worden. De tijdsblokken op de vuur banen worden verkort naar 30 minuten om meer schutters gelegenheid te geven om te schieten nu er minder banen beschikbaar zijn. Ook het meenemen van introducees kunnen we voorlopig niet toe staan omdat dan de 1,5 meter maatregel niet kan worden toegepast.

Het organiseren van wedstrijden en kampioenschappen is niet meer toegestaan. Interne competities zijn wel toegestaan. Ook zijn toeschouwers of supporters niet toegestaan tijdens de schietbeoefening.
Kantine blijft dicht, we verzoeken jullie dan ook om kort voor het schieten te komen en direct na het schieten het gebouw te verlaten.
Vooruit lopend op de aangekondigde mondkapjesplicht hebben we als bestuur besloten per direct een mondkapjes plicht in te stellen voor alle binnenruimtes binnen ons gebouw met uitzonderingen van de banen. Hier zal op worden toegezien en bij weigering zullen er gepaste sancties worden genomen.
Aangezien we de aanwezigheid van instructeurs niet kunnen garanderen zal de introductie van nieuwe leden voorlopig worden stil gezet.

Tot slot, houd goed je reserveringen in de gaten de komende tijd omdat hier veranderingen in komen. Bij de toewijzing van banen zal de reserveringlijst op de website altijd leidend zijn.

Ook willen jullie nogmaals wijzen op de verplichting om handen, apparatuur en wapens te desinfecteren en het volgen van de RIVM richtlijnen.

We hopen met deze maatregelen het Corona virus goed te bestrijden, de maatregelen gelden voorlopig voor een periode van 4 weken. We vertrouwen op jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Freddy Pruim

Voorzitter SV Vechtdal


Sponsors

Routebeschrijving

Klik op het GOOGLE logo voor een routebeschrijving.

SV Vechtdal

Haersolteweg 12

7722 SE Dalfsen

Tel.:0529 434344

Rabobank

NL59 RABO 0312 8350 51


 

Voor vragen en info over de vereniging klik op CONTACT

Privavyverklaring SV Vechtdal