We mogen weer

 

Beste Leden,

Vanaf 25 september zijn er nieuwe versoepelingen van kracht. De belangrijkste wijziging is het afschaffen van de anderhalf meter maatregel.
Dit betekend voor ons dat per maandag 27 september 2021 alle banen weer beschikbaar zijn en het reserveringssysteem komt te vervallen. Dit geldt ook voor al gemaakte reserveringen.

Omdat we met onze kantine vallen onder de horecagelegenheden zullen ook de regels voor de horeca voor ons van toepassing zijn:

  • Leden die gebruik maken van de bar/ keuken zullen een coronatoegangsbewijs (ook wel coronapas genoemd) moeten laten zien evenals een ID-bewijs.
  • Het coronatoegangsbewijs zal door de vrijwilligers achter de bar of een bestuurslid worden gescand.
  • Gescande leden met een groen vinkje mogen plaats nemen aan de tafels of de bar met daarop de bordjes waarop dit aangegeven is.
  • De kantine weer van 19.00 uur tot 23:00 uur geopend zal zijn.

Wanneer leden uitsluitend komen voor het uitoefenen van schietsportactiviteiten hoeven ze ook geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Zij mogen eventueel wachten aan een tafel waarop geen bordjes staan.
Deze maatregelen zullen in ieder geval gelden tot november 2021 waarna de overheid de maatregelen opnieuw zal evalueren.
We zijn ons ervan bewust dat deze regels het “verenigingsgevoel” niet stimuleren maar moeten ons aan de maatregelen houden en gaan uit van jullie begrip en medewerking. Hopelijk maken we hiermee weer een stap richting het “oude normaal”.

Verder zullen er ook weer wedstrijden en toernooien worden georganiseerd, houd hiervoor de website in de gaten.
Mochten er nog vragen zijn dan staat één van de bestuursleden je graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Freddy Pruim
Voorzitter SV Vechtdal