Wij zijn wekelijks geopend op

Maandag: 19:00 tot 23:00 uur

Donderdag: 19:00 tot 23:00 uur

Zwaarluchtschutters:

Sepi/MiPi

De verenigingswapens.

De vereniging heeft diverse wapens ter beschikking, zowel lucht - als vuurwapens. Als aspirant-lid mag u in principe alleen met lucht- en kleinkaliber wapens schieten. Uitzonderingen zijn mogelijk, alleen in overleg met het bestuur. Het is voor u zelf een wapen aanschaft belangrijk dat u eerst deze wapens allemaal probeert en noteert welk wapen u het beste ligt. Komt u later weer schieten vraag dan naar het wapen dat u het best beviel. Grootkaliber wapens mogen alleen gebruikt worden door schutters die minimaal 20 series kleinkaliber hebben geschoten op de KK baan en bij de laatste serie met 20 patronen 20 geldige treffers op een kaart hebben, (zich gekwalificeerd hebben voor de GK baan) en die instructie hebben gehad op het betreffende wapen.
Verlofhouders die geen groot kaliber wapen bezitten mogen ook van deze wapens gebruik maken.
De enige munitie die in de verenigingswapens is toegestaan is de standaardmunitie die bij de vereniging verkrijgbaar is. Het eigenhandig veranderen van de instelling de richtmiddelen van verenigingswapens NIET TOEGESTAAN.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Voor vragen en info over de vereniging klik op CONTACT

Privacyverklaring SV Vechtdal