Wij zijn wekelijks geopend op

Maandag: 19:00 tot 23:00 uur

Donderdag: 19:00 tot 23:00 uur

Van 24-12-2021 t/m 09-01-2022 zijn we gesloten i.v.m. de kerstvakantie.

Zwaarluchtschutters:

Sepi/MiPi

Kantine panorama 600

SV Vechtdal is een regionale Schietsport Vereniging waar zowel met lucht- als met vuurwapens wordt geschoten. Wanneer u kennis wilt maken met de schietsport vul dan het contact formulier in waarna er zo spoedig mogelijk een afspraak met u wordt gemaakt voor een kennismakingsgesprek in ons clubgebouw.

Beste leden,

Eindelijk kunnen we weer open met onze schietvereniging!
Maandag 17 januari zijn jullie weer van harte welkom om vanaf 19:00 uur te komen schieten. We zullen tijdens de reguliere openingstijden weer geopend zijn.

Wel gelden de volgende maatregelen:

- Mondkapje en 1,5 meter afstand houden verplicht binnen, behalve tijdens het schieten.

- Geldig corona toegangsbewijs vanaf 18 jaar.

- Geen toeschouwers, bezoekers.

- Bar is gesloten.

Ondanks de nog geldende regels willen we jullie van harte uitnodigen en wensen jullie veel (schiet)plezier.

Beste leden,

De corona maatregelen zoals die golden zijn door de overheid verlengd tot 14 Januari 2022. Dit heeft voor ons de volgende gevolgen:
Zaterdag 18-12-2021 zal de laatste opening zijn van de SV voor dit jaar, we zullen open zijn van 10:00 – 16:00 uur
Van 25-12-2021 t/m 09-01-2022 zal er sluiting zijn i.v.m. de kerstvakantie.
Of we zaterdag 15-01-2022 weer open kunnen is afhankelijk van de corona maatregelen, hierover zullen we tijdig berichten.

Beste leden,

Vrijdag 26 november zijn er weer nieuwe Corona maatregelen afgekondigd. Deze houden voor ons in:

Van 17:00 uur tot 5:00 uur zijn sportlocaties voor de amateursport dicht. Dit betekent dus dat we onze verenigingsavonden niet meer open kunnen.

We gaan per 4 december op zaterdag open van 10:00 uur tot 16:00 uur, dit zal zijn voor de duur van de avond lock-down.

1,5 meter is weer verplicht in de kantine, net als een vaste zitplaats.
Corona toegangsbewijs is verplicht voor leden vanaf 18 jaar.
Bezoekers en toeschouwers zijn niet toegestaan, introducees en nieuwe aspiranten wel.

We hopen hiermee toch onze sport te kunnen blijven beoefenen tijdens de avond lock-down.

Beste leden,

Vorige week zaterdag op 6 november zijn er nieuwe maatregelen ingegaan zoals jullie waarschijnlijk al weten.

Voor onze vereniging zullen de volgende wijzigingen gelden.

• De bar zal tussen 19:00 en 20:00 uur geopend zijn, de keuken blijft dicht.
  • Aangezien onze kantine een dubbele functie heeft, (1) wachtruimte/ doorloopruimte naar de banen en (2) kantine functie kunnen we deze na 20:00 uur niet dicht doen.
  • Wel willen we jullie vragen om je na 20:00 uur zo min mogelijk op te houden in de kantine, d.w.z. wachten op een baan is prima maar niet een uur napraten.
  • CTB en vertoning ID blijft gelden, hier zal op gecontroleerd worden.
  • Bezoekers en toeschouwers worden niet toegelaten, introducees kunnen wel komen.

Mochten er nog vragen zijn dan staat een van de bestuursleden je graag te woord.

Voorzitter SV Vechtdal.

Beste leden,

Op 2 november 2021 zijn er tijdens de Corona persconferentie weer nieuwe (oude) maatregelen afgekondigd.
Voor onze vereniging betekent dit het volgende:
Per direct: Een dringend advies om 1,5 meter afstand van elkaar te houden,
Vanaf 6 november zal iedereen die ons gebouw bezoekt, zowel sporters als toeschouwers vanaf 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs en ID moeten kunnen tonen.
Dit zal worden gecontroleerd door een bar vrijwilliger of een bestuurslid.
Op de banen zullen er doorzichtige schermen worden geplaats omdat daar aan het 1,5 meter advies niet voldaan kan worden. Dit zal z.s.m. gebeuren. We kunnen hierdoor wel alle banen blijven gebruiken.

We begrijpen dat het impact heeft op ons verenigingsgevoel en beleving maar vertrouwen op jullie medewerking.

Voorzitter SV Vechtdal.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Voor vragen en info over de vereniging klik op CONTACT

Privacyverklaring SV Vechtdal